Gartner anerkender igen SecureLink som førende leverandør af Managed Detection and Response Services

Sliedrecht 2018-06-12

SecureLink er endnu engang anerkendt som en førende europæisk leverandør af cyber security services. En ny rapport fra Gartner angiver SecureLink som en førende leverandør i segmentet Managed Detection and Response (MDR).

Detection and Response er afgørende for virksomhedernes evne til at opnå et højere modenhedsniveau inden for cyber security. På trods af, at nødvendige investeringer i Protection fortsat er altafgørende for at begrænse trusselseksponeringen, er 100 % beskyttelse ikke opnåelig i praksis. Derfor udbygger virksomhederne nu disse investeringer med trusselsregistrering i realtid samt mulighed for besvarelse af incidents.

SecureLink er endnu engang udvalgt af Gartner på grund af virksomhedens evne, kvalitet og strategi vedrørende implementering af MDR-tjenester i verdensklasse.

  • Vi er i dag meget stolte over, at Gartner anerkender vores evner og tjenester på dette område. Det bekræfter vores fokuserede strategi på cyber security services og vores fortsatte store investeringer i områder som Managed Detection and Response.
    Gartners anerkendelse giver vores nuværende og potentielle nye kunder fornyet bekræftelse af, fra en uafhængig og pålidelig kilde, at de har valgt rigtigt ved at vælge SecureLink som en stærk partner, der varetager sikkerheden af deres forretninger, siger Thomas Fetten, CEO for SecureLink.

Med mere end 15 års erfaring, 5 Cyber Defense Centers og mere end 650 eksperter i cyber security skiller SecureLinks ydelser sig ud og kan kun leveres af nogle få andre virksomheder i branchen.

 

  • Vores langsigtede strategi er at blive nr. 1 inden for cyber security. Med dette klare mål for øje fokuserer vi kontinuerligt på en stærk, solid portefølje, der omfatter alle former for cybersikkerhedsudfordringer, som vores kunder kommer ud for. Denne rapport støtter det, vi hører i vores daglige arbejde fra vores kunder. De har brug for nogen, der kan reagere, hvis deres beskyttelse af den ene eller anden årsag fejler, siger Thomas Fetten, CEO for SecureLink.

 

 

 

Flere oplysninger

Thomas Fetten, CEO                  Hans Edin, CMO

Thomas.fetten@securelink.nl                 hans.edin@securelink.net
Telefon: + 46 70 688 02 05                      

_________________________________________________________________________________________________________________

Om SecureLink

SecureLink er markedets førende leverandør af cyber security. Vores portefølje spænder over rådgivning, support and services, 24/7 Managed Detection and Response, professionel services og teknologi. Vi giver din virksomhed muligheden for at anvende innovation, effektivitet og samarbejde uden at gå på kompromis med sikkerheden.

SecureLink drives af en stærk kombination af løsninger baseret på kunstig intelligens og menneskelig viden. Vi kombinerer markedets førende teknologi med nogle af branchens mest talentfulde eksperter for at kunne levere dig tjenester, der kan reducere din risiko. Cyber Security handler om at tilføje værdi via tillid og gøre livet nemmere for vores kunder. Forenklet sagt gør vi det muligt at lave forretning på sikker vis.

2018-06-20T08:18:10+00:00

Leave A Comment

SecureLink Danmark