Om SecureLink Denmark2018-06-06T12:21:22+00:00

Om SecureLink Denmark

SecureLink Denmark – Vi er eksperter i Cyber Security

Vores it-sikkerhedskonsulenter er blandt de bedste og højst certificerede på vores primære partneres teknologier; Palo Alto, Checkpoint, F5 m.fl. Derudover har vi stor erfaring indenfor Managed Security Services og Cyber Advisory Services. Vores kunder består hovedsageligt internationale virksomheder, store nationale virksomheder og offentlige myndigheder, som har høje krav til it-sikkerhed. Vi anses som værende de førende eksperter på de områder vi agerer indenfor.

Kunderne kommer til os, når de er kørt fast i vanskelige problemstillinger eller ønsker smertefri implementering af ny teknologi. I SecureLink stræber vi efter at levere løsninger, som ikke kun virker nu, men som vedvarende er rigtig for de specifikke behov og skiftende omstændigheder.

I SecureLink Denmark danner vores kontorer i Brøndby og Århus rammerne for 30 ansatte, heraf 15 tekniske eksperter. Derudover har vi eget 27/4 supportcenter.

SKI 02.07: Kommunikationsudstyr- og løsninger

Vi er på SKI 02.07.
Remmeaftalen giver dig adgang til et bredt og dybt sortiment af kommunikationsudstyr- og løsninger.

SecureLink Danmarks historie

I 2006 blev Snex stiftet af tre sikkerhedskonsulenter. Snex differentierede sig på at være dygtigst på de teknologier, der var fokus på. Målet var fra begyndelsen at være dem, som kunne levere den bedste kvalitet både med hensyn til produkter samt efterfølgende konsulentassistance og support.

I 2010 bestod Snex af syv medarbejdere og Jørgen Gammelgaard blev ansat som administrerende direktør med den primære opgave at skabe et strategisk fokus, der kunne få virksomheden til at vokse både størrelses- og omsætningsmæssigt. Snex var i 2012 vokset til omtrent 20 medarbejdere og valgte at fusionere med AddPro.

I 2014 blev AddPro solgt til Perusa, der i 2015 omdøbte selskabet til Coresec, og fokus skulle alene være på it-sikkerhedsområdet. Planen for Coresec var at skabe det største nordeuropæiske it-sikkerhedsselskab. Coresec voksede hurtigt og Perusa solgte Coresec videre til de nuværende ejere, InvestCopt Ltd.

Coresec blev da per medio 2016 en del af SecureLink og foretog navneskift per 9. januar 2017.

Per. 1. juli 2017 overtog Mårten Toll-Søderblom, tidligere country manager i Check Point, ansvaret for SecureLink Denmark fra Jørgen Gammelgaard.

SecureLink

SecureLink er stiftet i 2003 og består på nuværende tidspunkt af i alt 650 ansatte med mere end 500 tekniske eksperter. SecureLink er tilstede i 9 lande på 16 forskellige lokationer, og har 5 Cyber Defense Centers. Mere om SecureLink.

SecureLink: We safely enable business.

Vi understøtter din forretning. Overalt. Altid.

0
Grundlagt
0€M
Omsætning
0
Medarbejdere
0
Kunder
0
Lande
0
Lokationer
0
Cyber Defense Centre
0
Enheder overvåget
0
Billion logs pr. år
SecureLink Danmark