SecureLink offentliggør sin årlige sikkerhedsrapport

6. december 2018

I 2018 oplevede virksomheder med under 1,000 ansatte at få 5 gange flere incidents pr. person. SecureLink har opsummeret dette og den øvrige udvikling i sin årlige sikkerhedsrapport.

SecureLink, den førende europæiske leverandør af cyber security, udsender i dag sin årlige sikkerhedsrapport for 2018. SecureLink har analyseret mere end en kvart million sikkerhedshændelser i sine Cyber Defense Centers i år, og får dermed dyb indsigt i de aktuelle tendenser. Nogle af konklusionerne er:

  • virksomheder med under 1.000 ansatte oplever 5 gange flere incidents pr. person i forhold til større organisationer
  • den gennemsnitlige incident er blevet mere alvorlig, men antallet af kritiske incidents er faldet
  • cryptojacking-angreb fluktuerer med prisen på bitcoins, når kriminelle vender tilbage til ransomware
  • erfarne kriminelle udfører semi-målrettede angrebs, der kombinerer sabotage og afpresning

Thomas Fetten, CEO hos SecureLink, siger “i 2018 har vi set nye angrebstyper, men folks adfærd forbliver den største svaghed. Organisationer bør være modstandsdygtige over for de velkendte angreb, men erfarne kriminelle og APT’er hæver indsatsen. Vores mål er at dele de værdifulde oplysninger, vi modtager hver dag – og at løse cyber securitys mest komplekse udfordringer.”

 

Eward Driehuis, Chief Research Officer, siger: “de dage, hvor cyberkriminelle var vores eneste bekymring, er forbi. Motivationen blandt APT-grupper omfatter ødelæggelse, spionage og tyveri. Mange organisationer oplever indirekte skader. Erfarne kriminelle opererer mere diskret, og derfor må vi tilpasse vores risikomodeller.”

SecureLink advarer om, at ikke alle angreb kan forhindres. “Teknologien er forbedret kolossalt gennem de seneste år”, forklarer Fetten. “Mange incidents, der for få år siden krævede manuel indgriben, kan i dag automatiseres og forhindres. Men da antallet af målrettede angreb stiger, er de fleste organisationer nødt til at overveje Managed Detection & Response  som ekstra lag oven på dette. Med EDR og MDR er det muligt at håndtere hidtil ukendte hændelser.”

Der er flere oplysninger i SecureLinks årlige sikkerhedsrapport for 2018. https://lp.securelink.net/da-dk/asr

Kontakt os

Thomas Fetten, CEO
Thomas.fetten@securelink.net  

Eward Driehuis; CRO
eward.driehuis@securelink.net

Hans Edin, CMO
hans.edin@securelink.net
Phone: + 46 70 688 02 05

Om SecureLink

SecureLink er markedets førende leverandør af cybersikkerhed. Vores portefølje spænder over rådgivning, tjenester, 24/7 Managed Detection and Response, professionelle tjenester og teknologi. Vi giver din virksomhed muligheden for at anvende innovation, effektivitet og samarbejde uden at gå på kompromis med sikkerheden.

SecureLink drives af en stærk kombination af løsninger baseret på kunstig intelligens og menneskelig viden. Vi kombinerer markedets førende teknologi med nogle af branchens mest talentfulde eksperter for at kunne levere dig tjenester, der kan reducere din risiko. Cybersikkerhed handler om at tilføje værdi via tillid og gøre livet nemmere for vores kunder. Forenklet sagt gør vi det muligt at lave forretning på sikker vis.

2018-12-07T14:53:05+00:00
SecureLink Danmark