En samlet rapport om europæiske virksomheders modenhed, når det kommer til cyber security.

SecureLink har udgivet  “European Security Maturity Insight Report”. Rapporten er udarbejdet på baggrund af en lang række individuelle Cyber Security analyser foretaget i europæiske virksomheder og samler konklusionerne fra disse analyser i en rapport. 

Siden 2016 har virksomheder over hele Europa anvendt SecureLinks egenudviklede platform til vurdering af sikkerhedsmodenhed, som indeholder en struktureret og kvantitativ tilgang til måling af sikkerhedsmodenhed. Indholdet af den nye rapport giver nu ledere inden for Cyber Security indblik i virksomheders succeser og udfordringer over hele Vesteuropa.

“Vi kan nu endelig fortælle om indholdet af virksomhedernes modenhed, når det kommer til Cyber Security. Som den førende europæiske virksomhed kan vi ikke udelukkende bygge på data fra tredjepart. Derfor besluttede vi for et år siden at tage sagen i egne hænder og udarbejdede et værktøj, som vi og vores kunder kan benytte til at øge virkomheden modenhed indenfor Cyber Security”, siger Marco Barkmeijer, CEO SecureLink.

Tre high lights fra rapporten:

  • 62 % af virksomhederne har ingen mulighed for at registrere hændelser relateret til cyber security
  • Kun 18 % af virksomhederne anvender teknologi til at opdage sårbarheder i interne systemer
  • Virksomhederne ser en reel værdi i Next Generation Firewall som en principiel investering i sikkerhed.

“IT Ledelsen står over for udfordringer uden fortilfælde hver dag. Det kræver viden at prioritere de rigtige investeringer for at reducere risikoen for cyber kriminalitet. Vi har nu reel viden som grundlag for vores beslutninger”, siger Richard Jones, CISO SecureLink.

Denne viden, der er baseret på vurderinger af faktiske kundedata, præsenteres i SecureLinks rapport og er opbygget fra to datasæt. Det første sæt fokuserer på mennesker, processer og teknologi – tre kritiske elementer i ethvert Cyber Security program. Det andet sæt fokuserer på Prevention, Detection and Response.

Vores vurdering af sikkerhedsmodenhed gør en afgørende forskel. Vi har gjort det muligt at tilbyde en hurtig, men nøjagtig og informativ, oversigt over en virksomheds sikkerhedsmodenhed ud fra seks perspektiver og i to lag. Når kunderne modtager resultaterne, kan de reagere omgående og forbedre deres sikkerhed på en pragmatisk måde, der giver mening i enhver henseende”, konkluderer Marco Barkmeijer, CEO SecureLink.

2018-01-05T09:24:43+00:00
SecureLink Danmark